Read Всичко, всичко by Nicola Yoon Free Online


Ebook Всичко, всичко by Nicola Yoon read! Book Title: Всичко, всичко
The author of the book: Nicola Yoon
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 28.64 MB
Edition: Ибис
Date of issue: September 20th 2016
ISBN: No data
ISBN 13: No data

Read full description of the books Всичко, всичко:

Заболяването ми е толкова рядко, колкото е и известно. То е разновидност на тежък комбиниран имунодефицит (ТКИД), но казано накратко – аз съм алергична към света. Никога не излизам от вкъщи, не съм била навън от седемнайсет години. Единствените хора, които виждам, са мама и медицинската ми сестра Карла.

Ала един ден пристига камион за пренасяне. Нови съседи в къщата до нас. Надниквам през прозореца и го виждам. Той е висок, строен и облечен изцяло в черно: черна тениска, черни дънки, черни гуменки и черна плетена шапка, която напълно покрива косата му. Усеща, че го наблюдавам, и вдига поглед към мен. Аз не извръщам очи и продължавам да го зяпам.

Името му е Оли. Искам да разбера всичко за него. Така и правя. Научавам, че е забавен и кипящ от живот. Научавам, че очите му са с цвета на океана. Научавам, че когато говоря с него, целият свят се разкрива пред мен, и усещам как се променям… Започвам да искам всякакви неща. Искам да изляза от моя въздушен балон. Искам всичко, всичко, което светът има да ми предложи.

Навярно не можем да предвидим бъдещето, но все пак има неща, които можем. Например сигурно е, че ще се влюбя в Оли. И е почти сигурно, че това ще бъде катастрофа.

Read Ebooks by Nicola YoonRead information about the author

Ebook Всичко, всичко read Online! Nicola Yoon grew up in Jamaica (the island) and Brooklyn (part of Long Island). She currently resides in Los Angeles, CA with her husband and daughter, both of whom she loves beyond all reason. Everything, Everything is her first novel.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Всичко, всичко
Read EBOOK Всичко, всичко by Nicola Yoon Online free

Download PDF: vsichko-vsichko.pdf Всичко, всичко PDF