Read Protokollen by Michael Katz Krefeld Free Online


Ebook Protokollen by Michael Katz Krefeld read! Book Title: Protokollen
The author of the book: Michael Katz Krefeld
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 26.76 MB
Edition: Lindhardt og Ringhof
Date of issue: October 26th 2010
ISBN: 8711412496
ISBN 13: 9788711412497

Read full description of the books Protokollen:

En bilbombe dræber treogtyve personer på en fashionabel restaurant i det indre København. Alt tyder på et terrorangreb, men endnu har ingen taget ansvaret. Nikolaj Storm, der er chef for PET's enhed for kontraterrorisme, sættes i spidsen for efterforskningen. Med sin nyoprettede task force forsøger han at finde frem til gerningsmændene bag, men han plages samtidig af samvittighedskvaler over ikke at have forhindret angrebet.Storms efterforskning peger i retning af en formodet terrorcelle på den københavnske vestegn, og den kontroversielle vicekriminalkommissær Katrine Bergman, som bor i området, hentes til PET for at bistå med aktionen. Katrine har drabsafdelingens største opklaringsprocent, men er samtidig suspenderet for vold. Sagen viser sig langt mere kompliceret end først antaget. Storm og Katrine erfarer, at de står over for en ukendt og magtfuld fjende. En fjende, der er i færd med at planlægge endnu et angreb. I kamp mod tiden indleder de en storstilet menneskejagt for at forhindre katastrofen.

Read Ebooks by Michael Katz KrefeldRead information about the author

Ebook Protokollen read Online! Michael Katz Krefeld (f.1966) født i Gl. Holte, og opvokset på den københavnske vestegn. Han er barnebarn af kriminalforfatter Herman Krefeld (Leopardkloen og Døden lægger kabale).

Michael startede sin karriere med at skrive og instruere en række novellefilm, hvoraf flere har deltaget på internationale festivaler og er bla. blevet solgt til tysk og amerikansk TV.

Siden hen har han arbejdet med dramaturgisk rådgivning på en lang række danske spillefilm. Og som kreativ konsulent i reklamebranchen for bla. Lego og Universal Music.

Michael har skrevet i alt 15 manuskripter til danske tv-serier bla. Nikolaj & Julie (DR), Hotellet (TV2), Skjulte Spor (TV3) Nynne (TV3).

Michael debuterede med romanen “Før Stormen” som vandt kriminalakademiets debutantpris i 2007. Siden fulgte “Pans Hemmelighed”, “Protokollen” og senest “Sort Sne Falder”.

Michaels bøger er blevet solgt til udgivelse i Tyskland, Norge, Sverige og Island.
Ebooks PDF EpubAdd a comment to Protokollen
Read EBOOK Protokollen by Michael Katz Krefeld Online free

Download PDF: protokollen.pdf Protokollen PDF