Read Duin Kapittel by Frank Herbert Free Online


Ebook Duin Kapittel by Frank Herbert read! Book Title: Duin Kapittel
The author of the book: Frank Herbert
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 456 KB
Edition: Meulenhoff
Date of issue: February 1987
ISBN: 9029022566
ISBN 13: 9789029022569

Read full description of the books Duin Kapittel:

Enkele jaren na Ketters van Duin bereikt de strijd tussen de Zusters van de Bene Gesserit en de oorlogszuchtige Achtenswaarde Matres uit de Verstrooiing, hun psychopathische tegenstanders, een gewelddadig hoogtepunt.
De Bene Gessent, een gesloten Zusterorde bijna zo oud als de geschiedenis, beijvert zich sinds haar oprichting voor het volwassen maken van de mensheid. Zware beproevingen moesten de 'heksen' doorstaan onder het duizenden jaren durende bewind van de God-Keizer Leto II die de mensheid met geweld op zijn 'Gouden Weg' dwong; tegelijk werden zij gestaald voor de weergaloze machtsstrijd die na de dood van de Dwingeland zou losbranden. Zijn voormalige onderdanen verspreidden zich destijds door het heelal. Duizenden jaren later keren velen van deze miljarden terug naar het Oude Rijk -sommigen sterk veranderd naar lichaam en geest. Ze zijn onderworpen aan het terreurbewind van de Achtenswaarde Matres, die schrille karikaturen van de Bene Gesserit zijn en totaal moorddadig. Met hun nietsontziende overmacht onderwerpen deze 'hoeren' de ene planeet na de andere, en de bolwerken van de Zusters verschroeien zij vanuit de ruimte - zoals het oude Duin, nu alleen nog een rokende sintelberg. De Kapittelplaneet van de Bene Gesserit hebben zij nog niet opgespoord. De Zusters moeten grootse prestaties van de geest leveren om ook maar een kans op zelfbehoud te maken in de beslissende krachtmeting ...

Read Ebooks by Frank Herbert



Read information about the author

Ebook Duin Kapittel read Online! Frank Herbert was a critically acclaimed and commercially successful American science fiction author.

He is best known for the novel Dune and its five sequels. The Dune saga, set in the distant future and taking place over millennia, dealt with themes such as human survival and evolution, ecology, and the intersection of religion, politics, and power, and is widely considered to be among the classics in the field of science fiction.

He was the father of fellow author Brian Herbert.


Ebooks PDF Epub



Add a comment to Duin Kapittel




Read EBOOK Duin Kapittel by Frank Herbert Online free

Download PDF: duin-kapittel.pdf Duin Kapittel PDF