Read Exerciţii de echilibru by Tudor Chirilă Free Online


Ebook Exerciţii de echilibru by Tudor Chirilă read! Book Title: Exerciţii de echilibru
The author of the book: Tudor Chirilă
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 744 KB
Edition: Polirom
Date of issue: November 25th 2012
ISBN: No data
ISBN 13: No data

Read full description of the books Exerciţii de echilibru:

Dacă vreţi să-l cunoaşteţi mai bine pe Tudor Chirilă, citiţi-i textele adunate în volum. Veţi descoperi un scriitor surprinzător, care se exprimă cu aceeaşi uşurinţă în proză sau în versuri şi ale cărui rânduri trădează o sensibilitate pe care puţini i-o bănuiesc. Tudor Chirilă scrie dulce-amar despre dragoste, pasionat despre filme, teatru şi cărţi, nostalgic despre oameni dragi dispăruţi, ironic despre locuitorii României de azi. Mesajul lui? Cel mai important e să iubeşti. Şi să fii liber.

„Din Grecia în Delta Dunării şi de la fetele copiilor din nisip pâna la elogiul amar al risului ca «pedeapsă capitală a românilor», Tudor alege să participe la viaţă prin a fi normal în raport cu oamenii din jur. Textele lui se aştern firesc în carte, ca o revanşă amicală a literei scrise în faţa lumii digitale. Înainte de a fi blogger, înainte de a fi cântăreţ, înainte de a fi actor, Tudor Chirilă a fost un copil care adormea cu paginile cărţii înghesuite în colţul pernei. Nu lectura l-a învăţat, desigur, să trăiască nestingherit şi egal cu el, dar poate că acele cărţi ale copilăriei l-au împins să ne picure alfabetul albastru de cerneală al unei vieţi libere.” (Cătălin Tolontan)

Read Ebooks by Tudor ChirilăRead information about the author

Ebook Exerciţii de echilibru read Online! Tudor Chirilă s-a născut la București, în data de 28 mai 1974, fiind fiul jurnalistului sportiv Ioan Chirilă şi al actriţei Iarina Demian.
Este fostul solist vocal al trupei Vama Veche şi actualul solist al trupei Vama.
În 1996 a absolvit UNATC, secţia Actorie.Ebooks PDF EpubAdd a comment to Exerciţii de echilibru
Read EBOOK Exerciţii de echilibru by Tudor Chirilă Online free

Download PDF: exerciii-de-echilibru.pdf Exerciţii de echilibru PDF